Chyba doszedłem o co kaman Przegub na wale od strony skrzyni powiedział " dalej nie jadę " zobaczymy czy jego wymiana coś pomoże
[ Dodano: 2014-10-08, 15:55 ]
Tak wal jest z S4 Przegub zmieniłem i dalej lipa Dalej tłucze w podłokietnik i się telepie wszystko
[ Dodano: 2014-10-08, 16:00 ]
Zastanawiam się czy to nie jest wina skrzyni Przed jej wymiana było wszystko ok Po jej ponownym upchaniu do budy są takie cyrki
grzesiek1985 pisze:Chyba doszedłem o co kaman Przegub na wale od strony skrzyni powiedział " dalej nie jadę " zobaczymy czy jego wymiana coś pomoże
[ Dodano: 2014-10-08, 15:55 ]
Tak wal jest z S4 Przegub zmieniłem i dalej lipa Dalej tłucze w podłokietnik i się telepie wszystko
[ Dodano: 2014-10-08, 16:00 ]
Zastanawiam się czy to nie jest wina skrzyni Przed jej wymiana było wszystko ok Po jej ponownym upchaniu do budy są takie cyrki
Narazie spokojnie odkręć i przykręć ponownie półosie i wał. Sprawdź przy okazji łączniki wału i podporę. Później będziesz demonizował skrzynie.
Odgrzeje kotleta. Przy prędkości +/- 140km/h, bieg zapięty 5/6 po odpuszczeniu gazu buda zaczyna drżeć jakbym jechał po delikatnej tarce. Wcisne gaz i problemu nie ma. Co to może być?
Może to da jakiś trop. Mianowicie jak mam na max skręcone koło w prawo i dynamicznie skręcam bądź ruszam to słychać jakby koło o coś obierało ale na niczym nie ma śladu. Przypomnę, że przegub zewnętrzny wymieniony
RRyb pisze:Może to da jakiś trop. Mianowicie jak mam na max skręcone koło w prawo i dynamicznie skręcam bądź ruszam to słychać jakby koło o coś obierało ale na niczym nie ma śladu. Przypomnę, że przegub zewnętrzny wymieniony
wewnętrzne też powodują drgania. teraz wymieniałem to czuć mega różnice