Podłączenie tempomatu
Podłączenie tempomatu
Witam potrzebuje jakiś wskazówek odnośnie montażu.
Wydaje mi się że potrzebuje głownie rozpiske pinów kompa żeby podlączyć tempomat, posiada ktoś taką? Bo za cholere nie moge tego znaleść w sieci...
Wydaje mi się że potrzebuje głownie rozpiske pinów kompa żeby podlączyć tempomat, posiada ktoś taką? Bo za cholere nie moge tego znaleść w sieci...
- pawlik_tcz
- Kontakt:
masz ori kostke i wiązke ?
wiem ze torxy 20 35 sa potrzebne do poduchy i tej dzwigni od reg kolumny ;)
kolor kabla pin w białej kostce tej która jest w ECU
czarny ---------------------> 10
żółty --------------------> 9
niebieski --------------------> 8
szary ---------------------> 7
potem tylko w Vagu trzeba ogarnac ale tego juz ci nie powiem ;)
kostka
wiem ze torxy 20 35 sa potrzebne do poduchy i tej dzwigni od reg kolumny ;)
kolor kabla pin w białej kostce tej która jest w ECU
czarny ---------------------> 10
żółty --------------------> 9
niebieski --------------------> 8
szary ---------------------> 7
potem tylko w Vagu trzeba ogarnac ale tego juz ci nie powiem ;)
kostka
Może w ecu jest zakodowana pięciobiegowa skrzyniakormoran pisze:Nie będę zakładał niemego tematu, więc napiszę tu. Mam taki problem z tempomatem, że nie działa jak jadę na 6- biegu. Na innych biegach działa normalnie. Może się ktoś spotkał z takim problemem. Dodam, że pacjent to A6 c5 2.7, skrzynia od diesla.
szóstka szóstką, ale bieg masz tak rozsztrzelony, że nie ogarnia tego bo tam chyba one idą mniej wiecej po obrotach. z tego co wiem nie doruszenia, ale mam nadzieje ze sie myle.kormoran pisze:Nie będę zakładał niemego tematu, więc napiszę tu. Mam taki problem z tempomatem, że nie działa jak jadę na 6- biegu. Na innych biegach działa normalnie. Może się ktoś spotkał z takim problemem. Dodam, że pacjent to A6 c5 2.7, skrzynia od diesla.