Mam pytanko, macie jakiś dostęp do sprawdzenia historii serwisowej w aso audi? raz byłem i gosciu powiedział ze historia jest i pokazał mi kilka ekranów na kompie ale powiedział ŻE ON NIE MOZE MI HISTORII WYDRUKOWAĆ zapłaciłem 100zł i dalej nie wiem co tam było. Macie jakieś dojscie moze?
Bo w ASO nikt Ci tego nie wydrukuje. Oni też mogą tylko zobaczyć tą historię nic więcej. Chyba, że jest ktoś gdzieś na jakimś stanowisku i będzie mógł to drukować ale wątpię
W systemie nie ma możliwości wydrukowania, ale jeśli ktoś jest uparty to można porobić prt scr ;)
Ale, że 100 zł wziął to jestem zaskoczony. Masz prawo do wglądu do historii swojego auta.
A jeśli nie jest Twoje to jestem równie zaskoczony, że pokazał Ci historię bez zgody właściciela ;p
A jak to jest z tą historią pojazdów na stronie historia pojazdu gov pl. Czy informacje na temat aktualnego przebiegu samochodu itd aktualizowane są za każdym razem, gdy auto odwiedza okręgową stację kontroli pojazdów?
Pytam, bo skoro tak, to można byłoby znacznie więcej danych wpisywać, aby była zupełna jawność z tego zakresu.
Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj: https://wygodnie.pl/porady/historia-poj ... -sprawdzic info na temat tego jak można sprawdzić historię pojazdu.
Ostatnio zmieniony 2018-12-28, 11:15 przez remik, łącznie zmieniany 1 raz.
no tak to idzie, teraz cepik jest bezposrednio onlajn z kazda stacja i kazde badanie od razu niby do nich idzie, ale czy od razu sie uaktualnia to nie wiem