Zaciski hamulcowe : Duże, Większe i Największe
Kupiłem zaciski tył phaeton W12, tylko babol że jeden bez tloczka więc i bez mechanizmu recznego (w tloczku )
W pobliskim sklepie motoryzacyjnym powiedziali, że tloczek może znajdą Chociaż akurat nie było zestawów gumek z tloczkami
Ale o mechanizmie mogę zapomnieć, że zawsze zestawy są bez
Od innego auta podejdzie?
Tloczek?
Mechanizm?
Czy już szukać całego zacisku
W pobliskim sklepie motoryzacyjnym powiedziali, że tloczek może znajdą Chociaż akurat nie było zestawów gumek z tloczkami
Ale o mechanizmie mogę zapomnieć, że zawsze zestawy są bez
Od innego auta podejdzie?
Tloczek?
Mechanizm?
Czy już szukać całego zacisku

-
i rozumiem że średnica i grubość tarczy to jedynie 330x32? żadne 330x28 aie o większej średnicy jeśli nie chcę adapterów stosować?SID pisze:w S6 C5 masz bardzo dużo miejsca i zastosujesz głęboką tarczę
szukaj tarcz o głębokości 54-57mm , wówczas taki zacisk wsadzisz p&p bez adapterów z ZR17
znacie jakąś stronę gdzie można sobie poprzeglądać specyfikację różnych tarcz? czy zostaje mi manualne szukanie po stronach intercarsu...
-
-
- Kontakt:
Witam fanatykow esek i ryśkow. Jestem w posiadaniu 100 s4 c4 sedan 2.2vT i potrzebuje kilku rad w sprawie hamulcow. Chce zobic swap z Q7/ Cayenna lub Tuarega. Nabylem ostatnio zaciski ZR/L 18 klocki ferodo i teraz poszukuje jakiej porzadnej tarczy. Chciałbym cos w okolicy 350mm. Cos doradzicie dobrej firmy? Stoi na feldze 18". Oczywiście jezeli robi ktos adaptery pod taki kit to tez jestem zainteresowany
Jest QUATTRO jest zabawa
-