za, scisle grono, bez krawenizkow tym razem bo bede mial nowe zajebiste fele! :D. Nie chce oczywiscie nikogo urazic ani sie izolowac, lubie integracje ale oficjalne pisanie o takim spocie wiaze sie z kupa niepotrzebnych gapiow i przypalowcow, ja chce tego uniknac!
Może admin założy grupę/dział i tam będziemy wpisywać daty/terminy/składy osobowe/itp. żeby koniobijcy w wyjących, uturbionych Cicikach nie przyjeżdali ? (cofnę te słowa, jak kupię Honde Cicik i ją uturbię )
aw69 pisze:zrobimy własnego spota po cichu w fajnym gronie....bo ja juz z ostrołęki fani hond krzyczą o spocie....to sorry ja sie nie pisze bo wiem ze bedzie bydło !!!
fani hond z ostrołęki nie krzyczą o spocie, wręcz przeciwnie.. zapodałem luźną propozycję, ktróra wyszła z mojej inicjatywy.Nie chcecie, nie macie ochoty, macie jakieś uprzedzenia do bydła jeżdzącymi innymi samochodami niż Audi więc luz, nic na siłę. Wy zrobicie sobie swojego spota, my bydło swojego i każdy będzie zadowolony.
ok, racja. W takim razie z tematem do piekła.A wasze auta myślę,że i tak będzie okazja zobaczyć na żywo w akcji chociażby na jakieś oficjalnej imprezie.