do kosza

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kosiniak

Post autor: kosiniak »

za, scisle grono, bez krawenizkow tym razem bo bede mial nowe zajebiste fele! :D. Nie chce oczywiscie nikogo urazic ani sie izolowac, lubie integracje ale oficjalne pisanie o takim spocie wiaze sie z kupa niepotrzebnych gapiow i przypalowcow, ja chce tego uniknac!
Suchar

Post autor: Suchar »

Może admin założy grupę/dział i tam będziemy wpisywać daty/terminy/składy osobowe/itp. żeby koniobijcy w wyjących, uturbionych Cicikach nie przyjeżdali ? (cofnę te słowa, jak kupię Honde Cicik i ją uturbię :mrgreen: )
kosiniak

tu nie chodzi o Hondy, BMW, Ople czy inne, tylko o ludzi! ja chce sie bawic w pewnym, sprawdzonym towarzystwie!
Ppablo

Post autor: Ppablo »

szkoda a chciałem wpaść i zobaczyć te wasze potworki :cry:
Norbi

Post autor: Norbi »

czyli pozmiatane...
turbo

Post autor: turbo »

aw69 pisze:zrobimy własnego spota po cichu w fajnym gronie....bo ja juz z ostrołęki fani hond krzyczą o spocie....to sorry ja sie nie pisze bo wiem ze bedzie bydło !!!
fani hond z ostrołęki nie krzyczą o spocie, wręcz przeciwnie.. zapodałem luźną propozycję, ktróra wyszła z mojej inicjatywy.Nie chcecie, nie macie ochoty, macie jakieś uprzedzenia do bydła jeżdzącymi innymi samochodami niż Audi więc luz, nic na siłę. Wy zrobicie sobie swojego spota, my bydło swojego i każdy będzie zadowolony.

Pozdrawiam ;-)
kosiniak

turbo zle zrozumiales, chodzi o to ze jak mowi sie glosno to ze zjedzie sie bydlo a nie ze Wy jestescie bydlo! :)
Norbi

kosiniak pisze:turbo zle zrozumiales, chodzi o to ze jak mowi sie glosno to ze zjedzie sie bydlo a nie ze Wy jestescie bydlo! :)
Dokladnie! Ja tam nie mam nic przeciwko żeby mi jakaś Honda dupę sklepała, tylko chodzi o te miliony widzów ;-)
kosiniak

Norbi pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko żeby mi jakaś Honda dupę sklepała, tylko chodzi o te miliony widzów ;-)
:!: ;-)
turbo

Post autor: turbo »

ok, racja. W takim razie z tematem do piekła.A wasze auta myślę,że i tak będzie okazja zobaczyć na żywo w akcji chociażby na jakieś oficjalnej imprezie.

Pozdrawiam, niech moc będzie z Wami. Cześć. ;-)
sportmile

Post autor: sportmile »

wara od hond ....... uzywam teraz ctr k20 ale on drze jape ..... i nawet kierownicy z audi uciekaja hahaha
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Marcins

Post autor: Marcins »

To ja czekam na to undercover info o spocie :) , no chyba ze selekcji nie przechodze :mrgreen:
Toldi

Post autor: Toldi »

a nie ma jakiejsc miejscówki troszke blizej...?
VW Golf 7R Tornado Red
www.vag-racing.pl
kosiniak

blizej komu? Tobie, czy np. mi, AW69?
Norbi

Nie no z Wawki to rzut beretem.
ODPOWIEDZ