S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Warkas4

Post autor: Warkas4 »

Tak, specjalnie zalogowane bo jak słucham takie gadanie to musiałem coś napisać tym bardziej ze wiem co tam siedziało i za ile... i dalej nie rozumiem sensu jak by to mogło działać przy takim setupie na ori korbie..

a ciekawe czemu twój kolega Bolo 29 sierpnia jak Zbyszek do niego dzwonił 4x i 30 sierpnia nie odbierał... skarbów tam bylo dużo a cena była śmieszna bo brakowało do czegoś kasy ale to i tak nic nie zmieni ty masz swoją rację on swoją.
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Widze ze Bolo nie jest ci znany .. jest tak busy skkadaniem takich wlasnie nieudanych silnikow ze czasem trzeba zadzwonic kilka razy ...

Dalej nie wiemy kto to skladal...

Jak chcial Bola znalezc i zapytac o pomoc kilkanascie razy to wiedzial jak to zrobic... pierd..nie
Miniol

Post autor: Miniol »

kurde...

szkoda że sytuacja tak wygląda.

Papol - spoko forumowicz. Twoja esa tak jak i moja ciagle u Bola stoi :mrgreen:

Zbyszek - kupowałem od Ciebie dyfer do Esy to nie dosc ze tanio to szybko a po zamontowaniu dowiedziałem sie że RS'owy. :lol:

Po Cichu licze że sie jakos dogadacie 8-)

A Turba zostaja te hybrydy z TC tak? czy cos innego montujesz?
Awatar użytkownika
Papol

Turba tc

[ Dodano: 2018-09-08, 14:29 ]
Miniol pisze:kurde...

Zbyszek - kupowałem od Ciebie dyfer do Esy to nie dosc ze tanio to szybko a po zamontowaniu dowiedziałem sie że RS'owy. :lol:

Chcialem sie dogadac..

Odpuscilem silnik i mowie oddaj za korby ktorych nie ma... uslyszalem ze za silnik odda mi 1000 i zabierze caly ... kurw... to jest level master
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

Papol - Złóż silnik do kupy i oddaj go. Zbychu ma Ci oddać forsę.

Nie ma takiej możliwości aby Papol będąc 100 % czasu zagranicą rozebrał i podmienił korby. Stoje twardo za Papolem i nic tego nie zmieni.
Awatar użytkownika
Papol

emay pisze:Papol - Złóż silnik do kupy i oddaj go. Zbychu ma Ci oddać forsę.

Nie ma takiej możliwości aby Papol będąc 100 % czasu zagranicą rozebrał i podmienił korby. Stoje twardo za Papolem i nic tego nie zmieni.
Silnik jest zlozony
ZbychuBt

Post autor: ZbychuBt »

Emil wziąłem id Ciebie skrzynie biegów dsy po dwóch miesiącach 4 wyje pisze do ciebie zabieraj ją kasę oddaj odasz? Ciekawe skrzynia przyszła nie kąpletna co mi odp że sportmile ja ojebał tacy cenzura uczciwi.....pisze gdzieś że papol zajebal korby nie to skącz pierdolić

[ Dodano: 2018-09-08, 16:20 ]
Papol pisze:Turba tc

Chcialem sie dogadac..

Odpuscilem silnik i mowie oddaj za korby ktorych nie ma... uslyszalem ze za silnik odda mi 1000 i zabierze caly ... kurw... to jest level master
Co ci cenzura napisałem że w tym stanie mam klijeta na silnik za 1000
Zjebany ja go absolutnie nie zabieram Jeszcze guwno w środku ....ja dzwoniłem do bola mówiłem ci że nie odbiera od mnie w huju to miałeś ....pisałem tez huja .....
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

Dobra dobra nie zrzucaj na skrzynię, że niekompletna. Po za tym silnik z "kutymi korbami" to droższa sprawa niż seryjna skrzynia.

PS. Mówiłem Ci, że skrzynia ma flansze od DQT może tego po prostu nie zakodowałeś.

Przyznaj się, że nie wiesz co sprzedawałeś i tyle.
Awatar użytkownika
Papol

ZbychuBt pisze:

Emil wziąłem id Ciebie skrzynie biegów dsy po dwóch miesiącach 4 wyje pisze do ciebie zabieraj ją kasę oddaj odasz? Ciekawe skrzynia przyszła nie kąpletna co mi odp że sportmile ja ojebał tacy cenzura uczciwi.....pisze gdzieś że papol zajebal korby nie to skącz pierdolić

[ Dodano: 2018-09-08, 16:20 ]
Papol pisze:Turba tc

Chcialem sie dogadac..

Co ci cenzura napisałem że w tym stanie mam klijeta na silnik za 1000
Zjebany ja go absolutnie nie zabieram Jeszcze guwno w środku ....ja dzwoniłem do bola mówiłem ci że nie odbiera od mnie w huju to miałeś ....pisałem tez huja .....
To zadzwon do niego teraz i zapytaj ... nie posadzasz mnie o to ze korb nie mA.. nie czujesz sie winny i do tego bola tez nie posadzasz? Czytasz to co piszesz.. GDZIE SA KUR.. KUTE KORBY W TYM SILNIKU ? I skad wiesz ze w silniku jest gowno ? Piszesz o tym wyzej .. Pisalem ze koszty biore na siebie zaplac za korby ktorych nie ma... Tu jest jakas magia nie sadzicie ?

Czy rozmawiales na ten temat z kims kto skladal ten silnik ? Czy nie chcesz moze kogos obrazic pytajac? Co zrobilbys jak bym zrobil moce i korba SERYJNA wyszla by mi bokiem zaklDajac ze silnik normalnie by jezdzil ?

Bardzo bym chcial wiedziec kto tu z kogo robi glupka... Moze ktos ma pomysl jak ustalic fakty... rzeczoznawca ? Sad ?
luk448

Post autor: luk448 »

Tak to kurva czytam i czytam echh.
Zbyszek mowisz ze brales skrzynie od Emay i okazalo sie ze 4 ty bieg po 4 MIESIACACH wyje?A to sorry ile Ty chciales miec gwarancji na uzywana czesc?2 lata?
Takie niestety sa uzywane czesci ze moga sie wysrac nawet i zaraz.
Nie przyjmuje tlumaczen ze 600 ps w s4 b5 nie wytrzyma na zwyklej korbie.Bo wytrzyma.Co prawda to takie dosc ryzykowne podejscie i czlowiek zawsze sie stara wsadzac kucizne zeby potem nie pluc sobie w brode,ale byly takie auta ktore smigaly na seryjnej korbie przeciez.
Z tego co tak piszecie tutaj miedzy soba to wychodzi na to ze skladacz Twojego silnika Zbychu moze odpierdolił jakas lewizne i nie wsadzil kutej korby tylko zwykla.Tak z teo wychodzi.
Kto skladal silnik? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Papol

luk448 pisze:Tak to kurva czytam i czytam echh.
Zbyszek mowisz ze brales skrzynie od Emay i okazalo sie ze 4 ty bieg po 4 MIESIACACH wyje?A to sorry ile Ty chciales miec gwarancji na uzywana czesc?2 lata?
Takie niestety sa uzywane czesci ze moga sie wysrac nawet i zaraz.
Nie przyjmuje tlumaczen ze 600 ps w s4 b5 nie wytrzyma na zwyklej korbie.Bo wytrzyma.Co prawda to takie dosc ryzykowne podejscie i czlowiek zawsze sie stara wsadzac kucizne zeby potem nie pluc sobie w brode,ale byly takie auta ktore smigaly na seryjnej korbie przeciez.
Z tego co tak piszecie tutaj miedzy soba to wychodzi na to ze skladacz Twojego silnika Zbychu moze odpierdolił jakas lewizne i nie wsadzil kutej korby tylko zwykla.Tak z teo wychodzi.
Kto skladal silnik? :mrgreen:
Nareszcie luk bo myslalem ze nikt tego nie widzi .... w koncu dobry trop i ja chce to wiedziec
luk448

No z tego co piszecie miedzy soba to tak to sie wydaje.Jeden mowi ze korba kuta byla czyli kolega ZBychu ,Ty natomiast ze korby nie ma wiec pozostaje pytanie kto wlasnie skladal ten silnik bo moze zapomnial tej kutej korby wlozyc
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

ZbychuBt ;-)

Jesli kupiles te korby ,a z tego co wiem to je miales ... i dales je specowi to moze faktycznie pojebal bloki na starcie skladajac motory.
Sam byleś nieświadomy i gdyby wyszla Ci korba bokiem to bys dopiero wtedy zobaczył ...
Silnik zawoziles osobiscie wiec nie ma ujaaa zeby po drodze ktos maczal w nim palce,a juz na bank nie BOLO.
Poszukajcie przyczyny u korzeni tej wyprawy i nie wyzywajcie sie tylko wspolnie ustalcie fakty :-P
Ostatnio zmieniony 2018-09-13, 15:17 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 2 razy.
[ D O B R Z A Ń S K I ]
luk448

Kto skladal silnik?

ten co zabil JFK? :mrgreen:

Tajemnica tak :)
imhotet

Post autor: imhotet »

no to kto składał silnik ; )
ODPOWIEDZ