a co to forum tylko do pytan?WojtasTaba pisze:![]()
W takim razie nie wiem co kierowało Tobą rejestrując się tutaj i na temat czego nabiłeś kilkaset postów.
Powody, dla których na tym forum nie ma takich informacji są dwa. Jedni po prostu nie siedzą na komputerach/internetach. A drugi powód jest taki, że nikt z tutaj zebranych nie czuje się mega ogarniaczem, ale to akurat dobrze. Przynajmniej nikt głupot nie gada ;)
Jeśli chcesz pokazu wiedzy to zarejestruj się na audizone, tylko musisz się zaprzyjaźnić z translatorem. I tam siedź. Ja polecam.
szczerze mowiac to nie wiem w takim co toba kierowalo?
z czystego szacunku najpierw nalezaloby poszukac a nie zadawac pytanie ktore naprawde pojawia sie czesto, jezeli potrzebujesz zeby ten post byl zaktualizowany to poszukaj informacji i zaktualizuj, ja ze swojej strony nie rozumiem pretensji ze nikt nic nie che powiedziec jak wszystkie informacje sa juz jak sam powiedziales ogolnie dostepne bo przez 20 lat instnienia silnika zostal rozplacowany na prawo i lewo, i wszystko zostalo opisane. Moze po prosty nikomu sie nie chce po raz kolejny opisywac co i jak, ale jezeli Ci to przeszkadza to nikt Ci nie bvroni tego zrobic, po to sa fora, zeby sobi epomagac prawda?
na audizine tez mam konto i jak potrzebuje to czytam, zwykle daje rade bez translatora:P