S4 B5 2.7 sedan by [DOBRZAŃSKI]
-
-
DocieramJachyr pisze:Wystrojone czy docierasz??

Audi jeszcze na starym sofcie ,ale daje radę.
911 turboS 610hp z mega szybka skrzynią oraz GTr 610hp nie mogły mnie zgubić z bocznej szyby

Jadę wystroic do Digitun i będę mieć odniesienie z furami chłopaków przy następnych rolkach...
Wczoraj porsche na RL zrobiło:
2.6sek 0-100
6.0sek 100-200
[ D O B R Z A Ń S K I ]
Z tego co gadałem z Dominikiem z ECU to te Prosiaki Turbo S 991.2 to petarda po samym sofcie czy sofcie i wydechu robią takie czasy.
Gość w Wawie ma wydech plus coolery i strojenie i wali powtarzalne 5.5 sek 100-200
Także wystrajaj i zapraszamy na kille i pomiary
GT-R sam soft czy downpipy i soft ?
Gość w Wawie ma wydech plus coolery i strojenie i wali powtarzalne 5.5 sek 100-200

Także wystrajaj i zapraszamy na kille i pomiary
GT-R sam soft czy downpipy i soft ?
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
- pawelosinski83
jesli ktos sie ludzi ze jakiekowiek Audi z manualna skrzynia objedzie 911 turbo S z miejsca do zera powiedzmy 100, to niech wyciagnie z lodowki zimna wode i poleje glowe. No chyba ze to bedzie Tesla P100D wtedy zaczyna sie robic ciekawie, ew nadlubany Nissan GT-R ale kto nadlubanym giete-erem startuje z miejsca zaraz bedzie getribe defekt. Tak czy inaczej gratuluje wytrwalosci Dobrzanski no i osiagow w mocno popularnym ostatnio dystansie 100-200.
Kamil ty byś już pewnie opierdzielił takie porsche bez problemu
taka prawda,
To nie jest takie proste jak się komuś wydaje, taki prosiak niech zrobi jakiś oficjalny czas na aparaturze pomiarowej i wtedy można się odnieść do tego czy jest szybki czy wolny.
Masa jest samochodów które wrzucają do sieci zajebiste czasy nawet na RL, przyjeżdżają na zawody i czar pryska
Najlepszy czas jaki zrobiłem na zwykłej nawierzchni to 2,4 do 100km/h , na kleju 2,3s, myśle że czasy jeszcze poprawie w tym roku, skrzynia seria z tdi za pare stówek, wybierak seria za 70zł z przesyłką,auto jest typowo wyczynowe ale zakładam wydech i mogę jechać do biedronki po bułki na upartego, na razie nie mam takich potrzeb bo s4 jest zbudowane dla zabawy

To nie jest takie proste jak się komuś wydaje, taki prosiak niech zrobi jakiś oficjalny czas na aparaturze pomiarowej i wtedy można się odnieść do tego czy jest szybki czy wolny.
Masa jest samochodów które wrzucają do sieci zajebiste czasy nawet na RL, przyjeżdżają na zawody i czar pryska
Najlepszy czas jaki zrobiłem na zwykłej nawierzchni to 2,4 do 100km/h , na kleju 2,3s, myśle że czasy jeszcze poprawie w tym roku, skrzynia seria z tdi za pare stówek, wybierak seria za 70zł z przesyłką,auto jest typowo wyczynowe ale zakładam wydech i mogę jechać do biedronki po bułki na upartego, na razie nie mam takich potrzeb bo s4 jest zbudowane dla zabawy
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s