S4 B5 2.7TT Black Avant by RoberToo
Po to kupiłem S4 żeby właśnie iść w moc. Ale to powolutku do przodu. S6 wygodniejsze ale objeżdżały mnie diesle(ibiza 140hp,pawelosinski83 pisze:Spoko fura - gratulacje
No i fakt: w Radomiu na prawdę można wyhachyć ładne egzemplarze
PS. poprzednia "S" była fajniejszaco cię podkuciło na przesiadkęz C5 do B5
Będziesz szedł w moc poza przedstawionymi planami??

-
Cyknięte wnętrze, niestety fon robi słabe zdjęcia :

Kto wie jak to dziadostwo się demontuję?
[ Dodano: 2017-12-03, 12:41 ]
Pogoda za oknem nie zbyt sprzyja, więc byłem u kolegi nałożyć wosk żeby przed zimą lakier był trochę zabezpieczony .

Szykuję eskę pod program , może w tym tygodniu uda się wywalić katy. Leżą nowe świece i cewki . Najgorsze że ciągle brakuję na wszystko czasu przez moją pracę " jeżdżę tirkiem"

Kto wie jak to dziadostwo się demontuję?

[ Dodano: 2017-12-03, 12:41 ]
Pogoda za oknem nie zbyt sprzyja, więc byłem u kolegi nałożyć wosk żeby przed zimą lakier był trochę zabezpieczony .

Szykuję eskę pod program , może w tym tygodniu uda się wywalić katy. Leżą nowe świece i cewki . Najgorsze że ciągle brakuję na wszystko czasu przez moją pracę " jeżdżę tirkiem"

Wiadomo że przyda się korekta, która będzie na lato , ale stan lakieru jak na te lata jest zadowalający. Na lato powinno nabierać to wszystko smaku, kiedy wleci jakieś koło 18 cali. Na razie to ładna seria. Ale z każdym dniem podoba mi się coraz bardziej, a generalnie samochody szybko mi się nudzą i zaraz coś zmieniam.
W tych lampach zawsze się fury świecą
W tych lampach zawsze się fury świecą

AWRacingluk448 pisze:Noo tak..seryjnie![]()
a kto bedzie robil program?
[ Dodano: 2017-12-03, 20:19 ]
Jak tego dokonales?[/quote]Marcin85 pisze:Marcin85 a mi się w końcu udało ten uchwyt na telefon wymontować, bo właśnie wkurzało mi że on zawsze wyskakiwał .
Duży mocny śrubokręt i się poddaję . Trzeba mocno odgiąć.