Poszukuje zdjec zderzak tyl rs4 b5
Poszukuje zdjec zderzak tyl rs4 b5
Tak jak w temacie . Poszukuje zdjec zderzaka tyl ale z ori czujnikami cofania . Ktos to ma u siebie w Rsie ??
Re: Poszukuje zdjec zderzak tyl rs4 b5
Ja mam ;) zapoznaj maila to Ci podeślęSavo pisze:Tak jak w temacie . Poszukuje zdjec zderzaka tyl ale z ori czujnikami cofania . Ktos to ma u siebie w Rsie ??
Super dziekuje
Wlasnie tego szukalem poniewaz widzialem pare razy takie w zderzaku rs4. Czyli potwierdza sie to ze sa tam tylko 2 czujniki miedzy tymi czarnymi kratkami . Pytanko mam Grzopi czy one wygladaja tak samo jak te normalne montowane w poliftach ... no i jak z boxem gdzie on jest
Dzieki za pomoc
Wlasnie tego szukalem poniewaz widzialem pare razy takie w zderzaku rs4. Czyli potwierdza sie to ze sa tam tylko 2 czujniki miedzy tymi czarnymi kratkami . Pytanko mam Grzopi czy one wygladaja tak samo jak te normalne montowane w poliftach ... no i jak z boxem gdzie on jest
Dzieki za pomoc
Tzn łącznie są 4 szt czujników zobacz zdjęcie z boku auta. Dwa są między kratkami a dwa na bokach ;) wyglądają jak czujniki w polifcie i jak w b6 w b7 .... box nie wiem gdzie jest jeszcze nie zagladalem tam ;))Savo pisze:Super dziekuje
Dzieki za pomoc
Tez mi sie wydaje ze to nie oem
mam u siebie wlasnie w polowie zderzaka ,teraz bede go lakierowal i chcialem przeniesc przy okazji tak jak oryginalnie montowane
szukam po zdjeciach rsow w necie i z tego co widze to niech siedza tam gdzie sa bo to nie fabryczne montowanie na tych zdjeciach od grzopiego
pewnie w rs4 b5 nie bylo parktronika ii jak ktos montowal to tak jak mu pasowalo
mam u siebie wlasnie w polowie zderzaka ,teraz bede go lakierowal i chcialem przeniesc przy okazji tak jak oryginalnie montowane
szukam po zdjeciach rsow w necie i z tego co widze to niech siedza tam gdzie sa bo to nie fabryczne montowanie na tych zdjeciach od grzopiego
pewnie w rs4 b5 nie bylo parktronika ii jak ktos montowal to tak jak mu pasowalo
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32