Witam.
Podpowie ktoś czy to podejdzie i będzie banglać?
Potrzebuje sprawne multifunkcje i łopatki.
http://allegro.pl/audi-tt-tts-r8-a3-s3- ... 69149.html
kierownica do A4 b7- czy taka podejdzie
- pawelosinski83
pytanie jest do A4 B7 Panie SID 
Nie będzie, musisz mieć kierownicę z przyciskami MODE po lewej i SPS po prawej, jak tych przycisków nie ma to multi nie zabangla z modułem kierownicy na kolumnie. Mogą być dodatkowe przyciski i wtedy tylko one będą nieaktywne, ale te 2 muszą być - ich obecność zapewnia ten sam rodzaj komunikacji. Nowsze gadają w innym standardzie.
Nie będzie, musisz mieć kierownicę z przyciskami MODE po lewej i SPS po prawej, jak tych przycisków nie ma to multi nie zabangla z modułem kierownicy na kolumnie. Mogą być dodatkowe przyciski i wtedy tylko one będą nieaktywne, ale te 2 muszą być - ich obecność zapewnia ten sam rodzaj komunikacji. Nowsze gadają w innym standardzie.
- pawelosinski83
pawelosinski83 sorry że Cię tak męczę. Może się orientujesz czy pod przyciskami są to tylko mikrostyki czy jeszcze jakieś "chipy". Mógłbym sobie przelutować to i owo ze starej kiery?
Drażę temat bo niemal niemożliwe jest trafienie na takie zestawienie jak mnie interesuje -
czyli trójramienna, z łopatkami,multi i grzaniem.
Drażę temat bo niemal niemożliwe jest trafienie na takie zestawienie jak mnie interesuje -
czyli trójramienna, z łopatkami,multi i grzaniem.
- pawelosinski83